ПОК „Доверие“ подкрепи 20-ото издание на Спартакиадата на металоработниците

30 Септември 2015 г.,zastrahovatel.com

 

ПОК „Доверие" подкрепи 20-ото издание на Спартакиадата на металоработниците в България, която се проведе от 16 до 20 септември 2015 г., в курортен комплекс Албена. Организатор на мероприятието са Синдикална Федерация "Металици" - КНСБ и Асоциация Европа спорт, като спортистите-металоработници се състезаваха за отличията в девет дисциплини, сред които шахмат, тенис на маса, минифутбол, войлейбол, изключително атрактивното и харесвано теглене на въже и др.

 

В състезанията взеха участие 150 души, представители на предприятията "КЦМ 2000 груп" АД - Пловдив, "Алкомет" АД - Шумен, "Аурубис" АД - Пирдоп, "Стомана индъстри" АД - Перник, „Промет стийл „ АД - Бургас и др.


След 2000 г., ПОК „Доверие" традиционно подкрепя спортната изява на работещите в металургичния отрасъл, като част от политиката в сферата на корпоративната социална отговорност, акцент от която е съвместното партньорство и подкрепа на усилията на работещите в тежки условия на труд за по-здравословен начин на живот. Събитието се реализира и с любезното съдейтствие на Мтел.


 


Повече информация тук.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки