Застраховки имущество на празнични цени от Армеец

04 Ноември 2014 г.,zastrahovatel.com

 

От 01.11.2014 г. ЗАД Армеец предлага имуществени застраховки на специална коледна цена. Допълнителна отстъпка в размер на 20% се предоставя при застраховки на дома и на фирменото имущество до края на февруари 2015 г.

През периода на промоцията минималната премия по полица „Защитена фамилия” е 10 лв. (или само за 0,03 лева на ден) и покрива щети на жилището до 5000 лв. и на движимото имущество до 1000 лв. Обезщетения се изплащат до размера на определения в полицата лимит. Посочените суми са минималните, а застраховката може да бъде сключена при значително по-високи лимити.

Процедурата за сключване е максимално улеснена – не се изискват документи за собственост на жилището (представят се в случай на събитие), не се извършва оглед на дома, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 6 000 лв., не се налага те да се описват.

При застраховка „Защитено имущество” минималната застрахователна премия е 20 лв. (или само за 0,06 лева на ден). Например, ако клиент желае да застрахова офис сграда в гр. София с височина до 6 етажа и възраст до 20 години със застрахователна сума 200 000 лева за рисковете пожар, природни бедствия (без земетресение), аварии и вандализъм – премията възлиза на 110 лв., със земетресение – 290 лв. При тази застраховка също има възможност за избор на различни покрития.

Ако за фирмения автомобил са сключени в ЗАД Армеец застраховките „Гражданска отговорност” и „Каско”, а служителите имат застраховка „трудова злополука”, се ползва още 15% отстъпка и премията без покритие за земетресение става 66 лв., а със земетресение – 174 лв.

Ако освен това в офиса има монтирана пожароизвестителна система и застрахованият приеме самоучастие 10% във всяка щета, Армеец предоставя още 10% намаление и отстъпките достигат максимален размер от 50%. Тогава за първото покритие се заплаща 55 лв., а за второто – само 145 лв.

Освен отстъпката по коледната промоция, клиентите могат да ползват и други отстъпки от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество”, като например за еднократно плащане на премията, при липса на щети, при наличие на добра пожароизвестителна инсталация, при комплексно застраховане на различни видове интереси и др.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,