ДЗИ спечели приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

20 Май 2011 г.,zastrahovatel.com

Престижната награда беше връчена на Недялко Чандъров, Гл. изп. директор на дружеството на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”. „Застраховател на годината” е признание, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва за постигнати резултати – ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година. Наградата беше връчена от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“.

Недялко Чандъров благодари за наградата и припомни, че „ДЗИ вече 65 години доказва своя опит и професионализъм на българския застрахователен пазар. Тази награда е признание, че нашата компания „расте, но не старее”, съумявайки да запази своя млад и иновативен облик, в съответствие с нуждите на пазара”.

„Застраховател на годината” се организира за трета поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки