Калоян Ганев е назначен за Главен икономист на Райфайзенбанк

24 Август 2010 г.,zastrahovatel.com

Калоян Ганев е назначен за Главен икономист на Райфайзенбанк (България), като той ще ръководи новосформирания отдел “Икономически анализи и прогнози”.
Г-н Ганев е макроикономист с дългогодишен професионален опит, като през последните 7 години е работил в Агенцията за икономически анализи и прогнози към Министъра на финансите. Шест години е бил началник на отдел в Агенцията, а през последната година е бил неин изпълнителен директор, отговорен за представянето й пред правителствените структури, както и пред други национални и международни организации като Европейската комисия, Международния валутен фонд и Световната банка.
Калоян Ганев има над десетгодишен академичен и преподавателски опит, като понастоящем е главен асистент в Стопанския факултет на Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. Той има докторска степен по статистика и иконометрия,  специализирал е в Департамента по търговия на САЩ, в Университетите Кембридж и Оксфорд във Великобритания, както и в Обединения Виенски Институт на МВФ в Австрия, Централноевропейския университет в Будапеща, Унгария, Университета в Ница, Франция и др. Г-н Ганев владее английски език и ползва немски и руски език.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки