Райфайзен Застрахователен Брокер с втори управител

22 Август 2008 г.,zastrahovatel.com

Райфайзен Застрахователен Брокер вече ще се управлява от двама души, след като от вчера Петя Терзиева пое управлението на Райфайзен Застрахователен Брокер съвместно с досегашния управител Гергина Шуманова, съобщиха от дружеството.

Петя Терзиева работи в групата Райфайзен от 2003 г., когато започва работа като специалист "Застраховане" в Райфайзенбанк България, а от 2006 г. заема длъжността началник отдел "Отчетност и счетоводство" в "Райфайзен Застрахователен Брокер".

Терзиева има магистърска степен по "Социално и застрахователно дело" от Стопанска академия "Д.А.Ценов", гр. Свищов, и по "Счетоводство и контрол" от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий". Райфайзен Застрахователен Брокер е 100 процента собственост на Райфайзенбанк България и предлага на клиентите си застрахователни продукти на 16 компании.

Според данните на Комисията за финансов надзор дружеството заема второ място сред застрахователните брокери у нас с пазарен дял от 7.26 процента,
като през 2007 г. реализира премиен приход от над 29 млн. лева.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012