страници:

Застрахователният портал Zastra.bg е новият играч в онлайн застраховането

Zastra.bg, собственост на Акреа Инс е на застрахователния пазар от няколко години, а новата му посока на развитие са онлайн застраховките. Застрахователният портал е с изцяло обновена визия и предлага пълен набор от застрахователни продукти - гражданска отговорност, автокаско, застраховка имущество, застраховка при пътуване злополука, здравни и фирмени застраховки. От години издаването на електронна полица онлайн за Гражданска отговорност е стандарт в повечето държави от ЕС и по света. Онлайн гражданска отговорност е напълно идентична със застраховката направена в офис, като предимството, че пести време и посещение на офис, е безспорно. След поръчка в сайта на полицата, куриер доставя стикера в дома ви, или в офис. У нас онлайн Гражданска отговорност набира все повече популярност, но все още сме далече от нивата в Европа. Предимството на офертите за Гражданската отговорност в Zastra.bg е в разнообразието от оферти от различни застрахователи и прецизното изчисление на офертите. Калкулаторът за Zastra.bg работи в реално време, за разлика от повечето брокери и цената, която ще видите накрая е онова, което реално ще платите. От компанията гарантират, че работят на цени, които не са по-високи, от тези на самите застрахователни компании.
  • 25 Октомври 2008 г., zastrahovatel.com
“БУЛ ИНС” дава бонус застраховка “Имущество”
Всеки клиент на “БУЛ ИНС”, който има сключени застраховки “Гражданска отговорност” и “Автокаско” с платени еднократно годишни премии, получава като бонус безплатна застраховка “Домашно имущество”.
  • 21 Октомври 2008 г., zastrahovatel.com
Ученическите застраховки
Сключваните в училищата групови полици вече се подновяват през октомври-ноември. Вноска в новосъздадения Обезпечителен фонд направи някои продукти неконкурентни на нашия пазар. Никой не води статистика какъв процент от учениците в България имат застрахо...
  • 30 Януари 2008 г., zastrahovatel.com
Нови промоции с клубната карта на Дженерали
Промоциите са валидни за периода 1февруари-30юни 2008г
  • 30 Януари 2008 г., zastrahovatel.com
Планинската застраховка - Спасителят в ... снега
Лицензирана е само в няколко компании – ЗК “УНИКА Живот” АД , QBE,ЗПАД “ДЗИ –Общо застраховане” АД и “HDI-Застраховане”
  • 19 Септември 2007 г., zastrahovatel.com
Ученическите и детски застраховки
Наблюдава се положителна тенденция за увеличение на премиийния приход по този вид застраховки
страници:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки