страници:

Застрахователният портал Zastra.bg е новият играч в онлайн застраховането

Zastra.bg, собственост на Акреа Инс е на застрахователния пазар от няколко години, а новата му посока на развитие са онлайн застраховките. Застрахователният портал е с изцяло обновена визия и предлага пълен набор от застрахователни продукти - гражданска отговорност, автокаско, застраховка имущество, застраховка при пътуване злополука, здравни и фирмени застраховки. От години издаването на електронна полица онлайн за Гражданска отговорност е стандарт в повечето държави от ЕС и по света. Онлайн гражданска отговорност е напълно идентична със застраховката направена в офис, като предимството, че пести време и посещение на офис, е безспорно. След поръчка в сайта на полицата, куриер доставя стикера в дома ви, или в офис. У нас онлайн Гражданска отговорност набира все повече популярност, но все още сме далече от нивата в Европа. Предимството на офертите за Гражданската отговорност в Zastra.bg е в разнообразието от оферти от различни застрахователи и прецизното изчисление на офертите. Калкулаторът за Zastra.bg работи в реално време, за разлика от повечето брокери и цената, която ще видите накрая е онова, което реално ще платите. От компанията гарантират, че работят на цени, които не са по-високи, от тези на самите застрахователни компании.
  • 09 Октомври 2008 г., zastrahovatel.com
MasterCard и Maestro вече и от Пощенска банка
  • 29 Септември 2008 г., zastrahovatel.com
Първа инвестиционна банка награди медалистите ни от Пекин '08
Първа инвестиционна банка, генерален спонсор на Българския олимпийски комитет, връчи на тържествена церемония, състояла се в Гранд хотел София, парични премии на носителите на олимпийски медали от игрите, проведени това лято в Пекин
  • 12 Септември 2008 г., zastrahovatel.com
Райфайзенбанк има вече 184 офиса
  • 09 Септември 2008 г., zastrahovatel.com
СИБанк пуска нов ипотечен кредит
  • 14 Август 2008 г., zastrahovatel.com
Промени в Управителния съвет на СИБанк АД
Франк Тео Джилберт Мари Янсен e новия член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на ТБ Стопанска и Инвестиционна Банка АД-София.
  • 12 Август 2008 г., zastrahovatel.com
SG Експресбанк вдига лихвите за фирми
страници:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999