„Лев Инс” подарява за Коледа 20 % отстъпка от застраховка „Домашно имущество” и безплатна 24/7 помощ при аварии

29 Ноември 2022 г.,zastrahovatel.com

Потребителите могат да добавят полица за  защита при сърфирането в интернет на цена от 10 лв.

29 ноември 2022 г., София – ЗК „Лев Инс” стартира специална коледна промоция за своите клиенти, които могат да се възползват от преференциални условия при сключването на застраховка „Домашно имущество”. За предстоящите светли празници най-голямата застрахователна компания в България подарява 20% от стойността на полицата за защита на дома от пожар, природни бедствия, ВиК аварии, токов удар, кражба, вандализъм и други инциденти. В допълнение към отстъпката, клиентите на ЗК „Лев Инс” ще получат и безплатен авариен асистънс. На тяхно разположение денонощно ще бъдат специалисти, които да извършат спешни водопроводни, ключарски и стъкларски услуги. 

За да осигури още по-спокойни и сигурни коледни празници, ЗК „Лев Инс” АД предлага и промоционална цена за услугата „Безопасен интернет”, с която всеки може да защити дома си и от дигитални заплахи. Благодарение на нея, родителите могат да ограничат достъпа на най-малките членове на домакинството до сайтове с потенциално зловредно съдържание, а защитата на персоналните компютри се извършва своевременно. Специализираният интернет филтър блокира адреси, влезли в черен списък, зловредни реклами и скриптове за обмен на телеметрични данни.

Всеки клиент на ЗК „Лев Инс” АД може да избере най-подходящия застрахователен пакет, според своите нужди, а цените започват от 16 лв. Коледните намаления ще продължат до 31 януари 2023 г., за да подарят уют и спокойствие на семейството и през следващата година.

*За сключване на застраховка „Домашно имущество” ЗК „Лев Инс”АД не извършва оглед на жилището.

 

За повече информация, моля свържете се с ЗК „Лев Инс” АД на тел. 0800 10 200 или на e-mail: info@lev-ins.comИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li