КОРТИЕР с отличие „Компания на годината“

22 Юни 2021 г.,zastrahovatel.com


 

На 17 юни 2021 година се състоя седмата  годишна церемония по връчване на наградите „Компания на годината“, организирани от Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club. Общо 25 компании в различни области на дейност получиха престижната награда за своите положителни усилия в развитието на човешки ресурси и повишаване на качеството на предлаганата услуга/продукт.

 

            Застрахователен брокер КОРТИЕР напълно заслужено получи приза „Компания на годината“ в категория „Застраховане“ за своето безспорно позициониране сред лидерите в бранша, както и множеството постигнати успехи, както на българския, така и на  международния пазар. Ефективното бизнес развитие и управление на човешки капитал са само част от основните качества на КОРТИЕР, с които компанията спечели отличието.

 

            През 2020 година КОРТИЕР бе поставен сред десетте най-големи застрахователни брокери в България, по данни на Комисията по финансов надзор. Сред най-големите успехи за компанията са пласираните рискови експозиции в размер надхвърлящ 1 млрд. лв. при български и европейски застрахователни и презастрахователни дружества. През 2020 година компанията сключи споразумения за партньорство с някои от най-големите европейски и североамерикански застрахователни компании, които предоставят възможност за пласиране на рисковете при опериране с безмоторни летателни апарати (дронове).

 

            Награждаването на „Компания на годината“ се проведе на елегантна церемония в Интер Експо Център в София. Сред гостите на церемонията бяха: д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия; Анна Ананиева, заместник-изпълнителен директор на Агенция за социално подпомагане; Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите; Васил Тодоров, главен секретар на Българска търговско-промишлена палата; Сабина Карапетрова, главен секретар на изпълнителна агенция "Медицински надзор"; Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на Фондация за нашите деца и други.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки