GENERALI е най-добрата световна застрахователна група според FORBES

01 Октомври 2019 г.,zastrahovatel.comGenerali се класира в списъка на Forbes за най-добри компании, разработена в сътрудничество със Statista, лидер в анализ на пазара и потребителите. Forbes идентифицира 250 от най-добрите компании, въз основа на критерии за надеждност, социално поведение, продукти, услуги и качество, провеждайки 15 хиляди интервюта в 50 страни. Generali е класирана на 61-о място в общия списък, по-високо място от всяка друга голяма застрахователна група в света и единствената италианска марка в списъка заедно с Ferrari.


 ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП


Generali Group е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003