Светослав Гаврийски получи приза „Банкер на годината“

14 Декември 2016 г.,zastrahovatel.com

Светослав Гаврийски – главен изпълнителен директор на Алианц Банк България, получи  приза „Банкер на годината“ 2016. Наградите бяха връчени за 23-ти път от вестник „Банкеръ“ на стилна церемония, състояла се на 13.12.2016 г.  По традиция изданието отличава мениджърите на търговските банки, които през годината със своите професионални и лидерски качества са допринесли за отличните им резултати.

Това е второ отличие за г-н Гаврийски, след като през 2013 г. бе удостоен със същата награда. 


„За мен е чест да получа за втори път това високо отличие. Именно тези признания ни мотивират да продължаваме да се развиваме, да предоставяме възможно най-добрите банкови продукти и услуги на клиентите си, като се вслушваме в това какво искат те и им го предоставяме по най-добрия възможен начин. Признанието ми дава увереност, че вървим в правилната посока. Благодаря на целия екип на Алианц Банк за всеотдайността и положените усилия, без който всички тези успехи нямаше да бъдат възможни“ – коментира г-н Гаврийски.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки