До 45% отстъпка по застраховка „Уютен дом“ от Алианц

18 Май 2016 г.,zastrahovatel.com


Домът е една от най-големите инвестиции, които правим в нашия живот, но много малко са тези, които са осигурили защитата му от непредвидени събития. Статистиката показва, че под 10% от имотите у нас са застраховани. Всяка година сме свидетели на щети от бедствия, които са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт и ново обзавеждане. В такъв момент единствено застраховката дава възможност да възстановите своя дом.


За да могат все повече хора да защитят своя дом Алианц обяви отстъпки до 45% при сключване на имуществена застраховка „Уютен дом“. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, земетресение, наводнение, късо съединение и др. Покриват се и разходи направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За улеснение на клиентите се предлага и възможността за разсрочено плащане на премията.


В допълнение към промоцията, клиентите на Алианц получават и отстъпка при сключване на застраховка “Кражба чрез взлом” от 40%. Промоционалните условия по застраховката на Алианц са валидни до 31 юли.


„Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. За това ние решихме да направим един жест към клиентите и да предложим имуществена застраховка с изключително добра отстъпка, която достига 45%”, коментира Стилиян Миланов – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005