Финансови резултати за първо полугодие на Groupama

03 Август 2015 г.,zastrahovatel.com

Силно подобрение на нетния приход 

Ръст на премийния приход на Групата с 0.9% до € 9.3 милиарда 

·        Селективно  развитие във Франция

·        Растеж в международен план

Технически и оперативни резултати в съответствие със стратегията на Групата

·        Подобряване на комбинирания коефициент в общото застраховане до 98.7%

·        Увеличаване на дела на полиците, свързани със спестовни продукти до 19.7%

·        Нетен оперативен резултат от € 116 милиона 

Значителен ръст на нетния проход от € 266 милиона  (+90%)

 Стабилна  граница на платежоспособност от  251%

" Първото полугодие на  2015 се оказа много задоволително със силно нарастване на нашите технически резултати, в  среда по-лека в сравнение с предишни години. Нашата работа, посветена на постоянно усъвършенстване носи своите положителни резултати, благодарение на нашите служители и избрани представители. Ние съчетаваме успешно доверието, свързващо отношенията, които се развиват в нашата бизнес сфера с модерността, обвързана с внедряването на нови дигитални инструменти. ",  заяви Жан-Ив Даж , председател на Съвета на директорите на Groupama SA.

" Постигнатите през първото полугодие резултати подчертаха силно подобрение на нашата операционна рентабилност, което е забележително за всички наши бизнес линии. По-специално в животозастраховането и в здравното застраховане, ние потвърдихме нашата ефективност в адаптирането на пазарните промени по отношение на спестовните  и здравните сегменти, с продължаващото ни подобрение в дела на полиците , свързани със спестовни продукти и рязкото ни развитие в здравното осигуряване. Стратегията ни, която е базирана  върху удовлетвореността на клиентите ни и иновациите , свидетелства за своите резултати чрез утвърдяване на нашите лидерски позиции особено в земеделските застраховки, както и чрез предоставяне на повече възможности в дигиталната област. ", добави Тиери Мартел, главен изпълнителен директор на Groupama SA.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003