Ръководството на "Лев Инс" представи пред журналисти иновация в застраховането

20 Април 2015 г.,zastrahovatel.com

Ръководството на ЗК "Лев Инс", в лицето на Павел Димитров - Член на Управителния съвет и Младенка Върбанова - Директор "Общо застраховане", представи пред журналисти промоционални условия по застраховка "Имущество" и иновативния продукт за борба с водните стихии - "Защита срещу наводнение и други природни бедствия". 

Новата застраховка осигурява защита срещу най-опасните природни бедствия - наводнение, градушка, земетресение, горски пожар и е различна от предлаганите на пазара към момента.  Досега покритието на природните бедствия беше възможно само в комбинация с рисковете пожар, експлозия, мълния и падащи части от летателни средства. Това изискване е правило не само за българския пазар, а причината е, че рисковете стават по-управляеми.

Освен, че е уникален на пазара, новият продукт е единственият, който включва оказване на помощ с медицински хеликоптер в критична ситуация. Верни на социалната си политика, „Лев Инс“ ще отделят по 1 лев от стойността на всяка застраховка, който ще отива в помощ на засегнатите от природни бедствия, чрез специален фонд към Български Червен кръст.

Какво представлява „Защита срещу наводнение и други природни бедствия“

Най-новият продукт на „Лев Инс“ е имуществена застраховка, чието покритие е наводнение в резултат на природни бедствия. Към него се включва и транспортен асистанс с медицински хеликоптер. "Лев Инс“ предлага и опция за разширено покритие с включени рисковете земетресение, градушка и горски пожар. Застраховката се сключва без предварителен оглед на имуществото. Предвидена е възможност за разсрочено плащане на 4–ри равни вноски без завишение на застрахователната премия.

На застраховане подлежи имущество с битово или търговско предназначение. Достатъчно е сградата да е масивна и построена, съгласно нормативните изисквания. Цената на застраховката започва от 10 лв. за най- ниските лимити.

Изненадите не свършват до тук

Със застраховка „Имущество“ годината има 14 месеца

При сключване на всички застраховки „Имущество“ в „Лев Инс“, плащате за 12 месеца, а получавате подарък още 2 месеца валидност на застраховката. Бонусът важи за физически и юридически лица, а валидността на кампанията е до 30 юни 2015 година. Промоцията е валидна и за най-новия продукт „Защита срещу наводнение и други природни бедствия“.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Презастраховане"
ЯНАКИ АНДРЕЕВ,
orange_li