Дженерали с промоционални цени по доброволна застраховка Злополука на пътуващите в МПС

20 Ноември 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Обикновено, говорейки за автомобилни застраховки, мислим буквално само за автомобилите. И може би резонно, правейки асоциация с наименованието. Колко и как ще ни обезщети застрахователя в случай на щета, къде ще отстраним повредата и как ще си получим паричната компенсация, в случай на такава – това са част от въпросите, които най-много ни вълнуват. Не засягаме темата за живота и сигурността на водача и пътниците в автомобила, доверяваме се на вниманието и уменията на този който ни вози, сигурността и техническата изправност на автомобила и донякъде на пътните условия.

Нека да помислим за ПЪТНИЦИТЕ И ШОФЬОРА

По застраховка Злополука на пътуващите в МПС от Дженерали Застраховане може да бъдат застраховани водачът и всички лица, пътуващи в колата. За разлика от индивидуалната застраховка Злополука, тук застрахованите лица не се персонифицират. Полицата покрива вреди на всяко лице, което е в автомобила към момента на евентуалното събитие. Важно предимство е, че предоставя възможност за застрахователна защита на водача, вредите на който са извън обхвата на задължителната застраховка Гражданска отговорност!
Сключването на Злополука на пътуващите в МПС гарантира на собственика на автомобила, че ще възмезди и пътниците, в случай че по време на движение или при слизане и качване в МПС, някой от тях претърпи неимуществена щета.Покритието по тази застраховката е валидно 24 часа в денонощието, за територията на Република България.

Колко струва застраховката на пътниците в моята кола? 
От 14ти ноември Дженерали Застраховане предлага на своите клиенти промоционални цени по Злополука на пътуващите в МПС – например срещу 1 лев годишна премия застраховате място в колата си  за 1000 лева застрахователна сума, срещу 5 лева – за 5000 лева. Застрахователната сума за едно застраховано лице се определя по избор и е еднаква за всички места в МПС. Когато МПС няма да се използва за обществен превоз на пътници и клиентът желае да сключи доброволна застраховка Злополука на пътуващите в МПС, застрахователната сума може да бъде избрана от 500 до 10 000 лв. за едно място.

Застраховка  Злополука на пътуващите в МПС, в допълнение към другите две основни автомобилни застраховки – Гражданска отговорност на автомобилистите и КАСКО, затварят кръга на вашата автомобилна сигурност и защита.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки