Застрахователите подписаха споразумение с арабската асоциация

31 Октомври 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Генералната арабска застрахователна федерация и Асоциацията на професионалните участници на застрахователния пазар на Узбекистан подписаха споразумение.

В рамките на Шестия международен инвестиционен финансов форум, който се проведе в Ташкент на официална церемония бе подписано споразумение между Асоциацията на професиалните участници на застрахователния пазар на Узбекистан и асоциацията на арабските застрахователи Генерална застрахователна арабска федерация.

Документът бе подписан с цел създаване на съвместно двустранно сътрудничество, насочено към създаване на дългосрочни партньорства , разширяване на отношенията , както и споделяне на опит и знания , свързани със застраховането и презастраховането.

Двете страни отново потвърдиха намерението си да се подкрепят взаимно в международни конференции, форуми и други подобни дейности в областта на застраховането и презастраховането.

Асоциацията на професионалните участници на застрахователния пазар на Узбекистан и арабската федерация планират и провеждане на съвместни курсове за обучение и обмен на статистическа и техническа информация за застрахователната и презастрахователната дейност .

Страните, подписали споразумението, бяха представлявани от генералния секретар на Глобалната арабска застрахователна федерация Абдул Халик Р. Халил и председателят на Асоциацията на професионалните участници на застрахователния пазар на Узбекистан Лазиз Халимтаев.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки