До 45% отстъпка за имуществени застраховки от Алианц

15 Октомври 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Проливните дъждове, градушките и наводненията, които застигнаха страната ни през тази година, припомниха на голяма част от хората да помислят за защитата на своя дом и имущество. Застраховката е най-сигурният и ефективен начин за  комплексна грижа, тъй като понякога щетите от природно бедствие или земетресение са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне само разходите за ремонт. За да могат все повече хора да защитят своя дом, Алианц България обяви до 45% отстъпка при сключване на имуществена застраховка„Уютен дом“ от началото на октомври тази година. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, наводнение, земетресение, късо съединение и др. Покриват се и разходи направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. Изключително предимство е, че по полици, сключени по време на промоцията, не се прилага самоучастие за застрахования в случай на щета.

В допълнение към промоцията, клиентите на Алианц получават и отстъпка в размер на 40% спрямо стандартните застрахователни премии при сключване на застраховка“Кражба чрез взлом”

„Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом на изключително добра цена . Предлаганите покрития на различни рискове по застраховката са чудесна възможност за защита на имуществото от непредвидени събития, които на практика станаха ежедневие, като наводнения, градушки земетресения и др. Ние не можем да влияем на природните бедствия, но нашата роля е да осигурим адекватна защита на нашите клиенти и да стоим до тях в случай на застрахователно събитие. Тази година Алианц България регистрира над 2000 щети на имущество вследствие природни бедствия като до момента са изплатени обезщетения над 3 600 000 лв. С действията си дружеството ни за пореден път доказа, че е сигурен и надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития”, коментира Атанас Алексиев – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. 

От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За максимално улеснение на клиентите полицата може да се плати и разсрочено.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li