Застрахователна компания с уебинар за бащи

25 Септември 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Броят на семействата, в които основният източник на доходи е съпругата, в развитите икономики нараства и това води до съответните промени в стила на живот и профила на домакинствата. Мъжете все по-често се сблъскват с традиционно „женския“ избор: семейство или кариера.

През 2013 година MetLife Insurance Company въведе виртуална коучинг-програма за родители, както и специализирано обучение в тази област.

31-годишният Еди Холуел, специалист по вътрешни комуникации, започва да посещава виртуална програма на MetLife малко преди раждането на своя син. Младият мъж споделя: „Когато за първи път започнах да посещавам програмата, си помислих, че съм единственият мъж и може би всичко това просто не е за мен.“ Въпреки това той не се отказва от уебинара, което му дава сили, увереност и познания, за да преговаря със своите работодатели за по-кратка работна седмица. Резултатът е, че още през този юли и август той ще работи само по четири дни в седмицата, за да посвещава повече време на сина си.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,