Куче се сдоби с човешка здравна полица

19 Май 2014 г.,zastrahovatel.com

 

В Колорадо куче получи човешка здравна застраховка. Според NY Daily News този инцидент е следствие на грешка, допусната в новата здравноосигурителна система на САЩ.

Шейн Смит , жител на Форт Колинс, подал заявление за издаване на собствена медицинска застрахователна полица. При попълване на формуляра за кандидатстване в отговор на въпрос, касаещ неговата сигурност, той вписал името на кучето си, 14-годишния йорк Бакстър. Когато пристигнало писмото с документите по здравната полица, станало ясно, че тя е издадена на името на Бакстър Шейн Смит. Смит веднага позвънил на застрахователната компания, от където са заявили, че грешката в документите е поправена, но засега остава неясно кога собственикът ще получи оригиналните си документи.

Представители на застрахователната компания, издала полицата, отбелязаха, че тази грешка най-вероятно е допусната поради грешка в системата: „Като всяка нова система и тук може да има грешки, но в момента, в който клиент сигнализира за такава, ние правим всичко възможно да нанесем незабавно нужните корекции.“Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки