Още по-горещата промоция на „ЗД Евроинс” АД

08 Май 2014 г.,zastrahovatel.com

За втора поредна година „Застрахователно дружество  Евроинс”  АД предлага на своите клиенти имуществени застраховки с още по-добри условия и атрактивни цени. Специалните промоционални  цени през настоящата година са с до 55 % отстъпка от действащите тарифи. 

Още по-горещата  промоция на „Застрахователно дружество Евроинс” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да застраховат своето имущество на достъпна и много атрактивна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, наводнениее, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други непредвидени рискове и опасности.

Всеки клиент, сключил имуществена застраховка по време на промоцията, получава  подарък – ключодържател с логото на Евроинс и допълнителна отстъпка в размер на 15% при сключване на индивидуална застраховка „Злополука и общо заболяване”.

Клиентите, сключили застраховки „Екстра дом”, „Имущества на физически лица” и „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“  получават подарък - плажна кърпа с логото на Евроинс, а всеки 100-тен клиент, заплатил застрахователната премия еднократно, получава  допълнителен  подарък.

Клиентите, сключили застраховки „Имущества на физически лица” и „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“  получават към избраното от тях покритие и допълнително покритие на един от следите рискове по избор „Гражданска отговорност към трети лица” или „Необходими целесъобразни разходи”  с лимит на отговорност 1000 лв.

При сключване на застраховка „Екстра дом”, клиентът получава допълнително покритие на риска „Късо съединение, токов удар” с лимит на отговорност 2000 лв.

През месец септември 2014 г. чрез томбола ще бъдат избрани и обявени номерата на полиците, които ще спечелят една от следните награди:
•    един от пет уикенда, с включени нощувка и закуска за двама души в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец;
•    една седмица за двама души с включени нощувки със закуски в хотел "ЕЛА", к.к. Боровец;
•    една екскурзия в чужбина.
Наградите от х. Ела, к.к Боровец могат да се ползват в периода от 1.10.2014 г. до 15.12.2014 г. при предварително направена резервация.

Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество Евроинс” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти. Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени във всеки от 95-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на „Застрахователно дружество Евроинс”. 

Промоцията важи за периода от 1 май до 31 август 2014г.

*Промоцията не важи за застраховки на имущество на физически лица срещу първи риск.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки