50% отстъпка от годишната такса за безконтактни карти от Алианц Банк

11 Април 2014 г.,zastrahovatel.com

 

 

Алианц Банк България вече предлага на своите клиенти възможност да плащат по-бързо, лесно и удобно с новите безконтактни платежни карти. Visa payWave е ново поколение банкова карта, която е допълнена с иновативната функционалност за безконтактни плащания. Само до 31 май Алианц Банк предлага първата си безконтактна кредитна карта Visa Classic с 50% по-ниска годишна такса и безплатна застраховка Сейфкард за целия срок на валидност на картата от 5 години. 

Застраховката Сейфкард гарантира застрахователно покритие в размер до 1 600 лв. при кражба или загуба на Вашата безконтактна кредитна карта Visa Classic payWave, злоупотреба с нея, както и възстановяване на разходи при кражба и/или загуба на лични документи и ключове от дома, автомобила или банков сейф. В допълнение на промоцията Алианц Банк предлага и изгоден лихвен процент за първите три месеца от откриване на кредитния лимит – 6.84 % годишно. 

С технологията payWave плащането на покупки става мигновено без поставяне на картата в ПОС устройство. С едно доближаване на картата до ПОС терминала клиентите могат да плащат безконтактно суми до 25 лв. без въвеждане на ПИН код и без да е необходим подпис на разписката. Това може да бъде направено на ПОС–терминални устройства, където има символа 
. За суми над 25 лв. може да се плати по същия начин – нужно е единствено в допълнение да се въведе ПИН код. 

"С новите безконтактни карти предлагаме на клиентите си най-иновативната технология, а чрез нея и възможност те да пазаруват бързо и удобно. Този начин на разплащане ще им спести времето за бързи покупки и ще се възползват от удобството винаги да разполагат с точната сума, без да се налага да търсят монети или да изчакват за ресто" - отбеляза Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк България. "Плащанията с карти имат и други преимущества – клиентите по-лесно могат да контролират всички свои плащания, дори и онези, които досега са правени с пари в брой" - допълни г-н Станимиров. 

Безконтактни плащания могат да се правят във всички обекти с логото на новия начин за транзакции. Алианц Банк България не таксува плащанията с безконтактни карти.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки