Алианц България обяви промоция по застраховка "Пожар" за малки и средни фирми

18 Февруари 2014 г.,zastrahovatel.com
До 60% отстъпка по застраховка Пожар за фирми от Алианц

Алианц България обяви промоция по застраховка "Пожар" за малки и средни фирми. Клиентите на компанията получават 50%, а при определени условия и до 60% отстъпка от застрахователната премия, като няма клауза самоучастие. Специалните условия по продукта са в сила до 16 май тази година. Застраховката осигурява защита на активите, които фирмата притежава и управлява, като покритието й включва щети вследствие пожар, природни бедствия, удар от мълния, екслозия, имплозия, тръбопроводна авария, удар от летателен апарат или превозно средство и др. По желание клиентът може да включи и други рискове в зависимост от неговите изисквания и потребности (например земетресение, злоумишлени действия и др). 

В допълнение към промоцията по застраховка
"Пожар фирми"клиентите получават и 50% отстъпка от цената по застраховка "Кражба чрез взлом". 

"Различните неблагоприятни събития като пожар, природни бедствия и др. биха могли да доведат да сериозни финансови загуби и затруднения в бизнеса, дори до пълната му загуба, ако не е застрахован. Затова е важно да има стабилен партньор като Алианц, който да гарантира устойчивото му развитие във времето и елиминиране на риска от непредвидими събития. През годините ЗАД Алианц България е доказало своята надеждност и голям брой наши клиенти успяха да запазят стабилността си, въпреки претърпените сериозни материални загуби" – коментира Милен Драгневски – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. Допълнително удобство е, че застрахователната премия може да се плати разсрочено. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,