Важна информация за застрахователните брокери

27 Юни 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

От КФН напомнят , че съгласно чл. 162, ал. 3 от Кодекса за застраховането (КЗ), застрахователните брокери представят в Комисията за финансов надзор (КФН) годишни и периодични справки и отчети по образец, утвърден със Заповед № 332/15.10.2012 г. От 01.01.2013 г. подаването на годишните и периодични отчет и справки става единствено през портала на КФН, за който всеки застрахователен брокер е преминал процедурата по регистрация и е получил код за достъп и парола.

Подаването на справките и отчет за периода 01.01.2013 г. – 30.06.2013 г. трябва да се осъществи чрез образците, които са актуализирани и качени на страницата на КФН на адрес: www.fsc.bg, раздел „Административни документи”, подраздел „Форми и образци”, „Застрахователен пазар”, документ „Утвърдени образци на отчети и справки на застрахователните и презастрахователни брокери заедно с пояснения за попълването им”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,