Алианц България Живот с приз „Застраховател на годината”

17 Май 2013 г.,zastrahovatel.com

 

ЗАД Алианц България Живот спечели убедително за пети пореден път приза „Застраховател на годината” за 2012 година на Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване. 

„Алианц България Живот е безспорен лидер на българския застрахователен пазар. Освен финансовите резултати доказателство за това са многобройните коментари на доволни клиенти и оценката на професионалните организации. Успяваме, защото реагираме бързо на пазарните промени, което ни дава конкурентно предимство. Нашата амбиция е да се позиционираме като сигурен партньор, който поставя интереса на клиента на първо място. Само така ние ще продължим да растем и да бъдем най предпочитаната компания на пазара”, коментира Андрей александров – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България Живот.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,