ЗАД Армеец подобрява обслужването на застрахователните претенции

15 Април 2013 г.,zastrahovatel.com

 

С цел улеснение на клиентите от южните квартали на гр. София, ЗАД Армеец открива нов център за регистрация на щети в кв. Манастирски ливади. В него ще се извършват както огледи, регистрация и уреждане на щети, така и сключване на застраховки „Каско” и „Гражданска отговорност”.

В гр. София освен новия офис Армеец разполага с ликвидационни центрове в кв. Дървеница – на ул. „Жолио Кюри“ № 20 и в ж.к. Люлин – на бул. Сливница 357А. По този начин клиентите на компанията могат да избират удобното за тях място и да пестят време.

През последните години ЗАД Армеец се утвърди като водеща компания в автомобилното застраховане, която налага добри практики на пазара. Успехът на дружеството е свързан както с цялостното и компетентно обслужване при сключване на застраховките, така и с бързото и адекватно уреждане на претенции в случай на застрахователно събитие.

Новият център за регистрация на щети се намира на адрес: кв. Манастирски ливади, бул. България, ул. Бяло поле № 8Д (в двора на сервиз Дженеръс Ауто) и ще обслужва клиенти от понеделник до петък от 8:30 до 17:30 часа. В летния сезон центърът ще работи с удължено работно време, както и всички останали ликвидационни центрове на дружеството.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005