Латвийските застрахователи стъпиха на крака

11 Февруари 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

Застрахователите вече са се възстановили след кризата. През 2012 година латвийският застрахователен пазар е отбелязал ръст от над 5 процента, заяви на прага на новата 2013 година заместник-председателят на Асоциацията на латвийските застрахователи Елена Алфеева.

„Латвийският застрахователен пазар вече се възстанови след кризата и през 2012 година ние демонстрирахме стабилен ръст от над 5%. Разбира се, ние се надявахме да наблюдаваме такова развитие на сектора и застрахователният сектор може да се гордее и да бъде доволен, че надеждите ни се оправдаха“, заяви Алфеева.

В края на септември 2012 година в Латвия действаха седем компании, които оперираха на общозастрахователния пазар, и две животозастрахователни компании. В страната има и осем филиала на чуждестранни общозастрахователни компании и пет филиала на международни животозастрахователни корпорации.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
ЯНАКИ АНДРЕЕВ,
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,