До 45% отстъпка по имуществена застраховка от Алианц

06 Ноември 2012 г.,zastrahovatel.com

 

От 1 ноември ЗАД Алианц България обяви промоция по застраховка ”Жилищни сгради и домашно имущество”. Промоцията, валидна до 3.02.2013, включва до 45% отстъпка и осигурява защита срещу пожар, включително последиците от гасенето му, удар от мълния, експлозия, имплозия, удар от летателен апарат, природни бедствия, тръбопроводна вода, удар от транспортно средство, късо съединение, токов удар; разходи за ограничаване на вредите, за отстраняване на развалини, и хотелски разходи. В допълнение може да се договори покритие и за земетресение, злоумишлени действия на трети лица и други. 

Предимство на застраховката е, че не се изисква опис на имуществото. В допълнение към промоцията по застраховка “Жилищни сгради и домашно имущество” клиентите получават и 30% отстъпка по застраховка “Кражба чрез взлом”. При подновяване през следващи години на полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, отстъпките се запазват.

„С промоцията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом. Широкото покритие и ниските премийни ставки на застраховката са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности”, коментира Милен Драгневски – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002