ДЗИ отново е лидер в Общото застраховане

29 Август 2011 г.,zastrahovatel.com

 

 „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД е новият лидер в сектора. С премии, надвишаващи 85 млн. лева и пазарен дял от 12.4%.
В сектор „Животозастраховане”, ЗАД „ДЗИ” заема втората позиция с премиен приход от близо 17 млн. лева и 13.7% пазарен дял.

През 2011г. ДЗИ отбелязва 65 години от създаването си  и е дружеството с най-дълга история на българския застрахователен пазар. Към днешна дата застраховките на ДЗИ се предлагат на територията на цялата страна, чрез 21 Главни агенции, 32 агенции и 73 офиса. На територията на страната функционират 29 Центъра за обработка на щети в автомобилно застраховане - два от които бяха открити през първото тримесечие на 2011 г. в София.

През годините ДЗИ многократно печели признанието на своите партньори, клиенти и колеги. През месец май ДЗИ получи най-високия приз в бранша, а именно - „Застраховател на годината”. Отличието се връчва за постигнати резултати - ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки