ЗК „Лев Инс” АД стартира новата финансова година с нови уникални продукти

08 Април 2011 г.,zastrahovatel.com

На 18 и 19 март 2011г. в София се проведе редовното годишно Национално отчетно събрание на ЗК „Лев Инс” АД, на което беше представен годишния Отчет на дружеството за 2010г. По традиция агенциите на компанията, отчели най-високи комплексни резултати при изпълнението на годишния план бяха наградени с почетни грамоти, плакети и екскурзия, този път до Париж, Франция.

На Националното отчетно събрание бяха приети стратегическите и финансови планове на дружеството за 2011г. Бяха представени и новите КАСКО продукти на компанията, разработени от нашите маркетингови специалисти в унисон с най-актуалните потребности и изисквания на различните целеви групи клиенти.

КАСКО „ПРАКТИК” е продуктът за практичния клиент, този който, в условия на финансова криза, желае сам да избира степента на защита на автомобила си, съобразена с индивидуалната му финансова възможност.
КАСКО „ПРОТЕКТ” е иновацията на застраховка „Автокаско” от Лев Инс, с добавени към нея преференции и отстъпки по други доброволни застраховки за всички настоящи и бъдещи клиенти, доверили на компанията защитата на скъпото си имущество.
На събранието бяха представени и други два уникални за застрахователния пазар продукта.
ПАКЕТ „ПРАКТИК” е един нов подход към оптимизиране на застрахователните възможности на всеки клиент срещу разумна цена. На принципа на пакетните продажби клиентът получава пакет застрахователни услуги по застраховки АВТОКАСКО, ДОМАШНО ИМУЩЕСТВО и ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ.
СЕМЕЕН ПАКЕТ „АКТИВНА ЗАКРИЛА” е продукт уникален по своята същност. С него „ЛЕВ ИНС” се превръща в иноватор в областта на предлагането на кръстосани продажби. Застрахователният продукт включва пакет от застрахователни услуги, важни за всяко семейство – различни нива на покритие по застраховки „Автокаско”, „Домашно имущество” и „Туризъм” от ЗК”Лев Инс” АД, „Рискова застраховка Живот” от „Животозастрахователен институт”АД и „Медицинска помощ” от „Здравноосигурителен институт”АД.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,
orange_li