Безплатно обновяване на софтуера на автомобили BMW X5 и BMW X6 от Армеец

19 Март 2011 г.,zastrahovatel.com

 

Във връзка с отчетения висок ръст на кражбите при два от моделите на BMW – X5 и X6 и с цел превенция на риска „Кражба на цяло МПС”, покрит по условията на застраховка „Каско”, на всички клиенти на ЗАД „Армеец”, притежатели на един от двата модела на BMW, се осигурява безплатно обновяване на софтуера на автомобила.

Условието е съответният автомобил да е произведен в периода 2005 г. – 2010 г. и да има валидна застраховка „Каско” към датата на издаване на възлагателното писмо към сервиза на оторизирания дилър на BMW – ДАРУ КАР.

За целта застрахованият или негов упълномощен представител трябва да получи възлагателно писмо, което ще се издава в един от трите офиса на ЦУ – на ул. „Фр. Ж. Кюри” №20, ул. „Стефан Караджа” №2 или бул. „Сливница” №357А.

Инсталирането на актуалната версия на оригиналния софтуер на BMW се извършва от оторизиран сервиз, съгласувано със завода прозводител, и по никакъв начин няма да се отрази върху фабричната гаранция на автомобила, която продължава да бъде изцяло валидна. Към настоящия момент сме подписали договор с ДАРУ КАР АД и сме в процес на преговори с останалите сервизи на оторизираните дилъри в страната. Възлагателно писмо за ДАРУ КАР може да се издаде за всеки един автомобил, независимо от това къде и от кого е сключена застраховката. След подписване на останалите договори, ще ви уведомим допълнително за тях.

Срокът на възлагателното писмо е 2 месеца, считано то датата на издаването му, но не по-късно от датата на изтичане на валидната застраховка „Каско”.

Тъй като операцията за смяна на софтуера продължава около 4-5 часа, ще е необходимо клиентът предварително да се свърже с представител на сервиза (телефоните за контакт са посочени във възлагателното писмо) и да уговори удобен за него ден и час. Приемането на автомобила ще се извършва при представяне на възлагателното писмо, като клиентът няма да заплаща нищо. Тези от вас, които имат клиенти извън София, желаещи да сменят софтуера в ДАРУ КАР, могат да се обърнат за съдействие към служителите на обслужващата ги агенция.1.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li