ДЗИ залага на нова визия на своите офиси

20 Октомври 2010 г.,zastrahovatel.com

В Деня на застрахователя -  1 октомври, компанията с най-дългогодишен опит и традиции в съвременното българско застраховане – ДЗИ, за пореден път доказа, че за да се задържиш на лидерска позиция толкова години, освен традиции и опит, са необходими иновативно мислене и готовност за промяна.  Стремеж на ДЗИ е да бъде винаги близо до своите клиенти, във всяка точка на България. След двата пилотни офиса в гр. Пловдив, ДЗИ открива един от най-големите си офиси в град Габрово с напълно обновен външен вид.  Новият облик на офисите на ДЗИ постепенно ще бъде въведен в цялата страна, както за съществуващите, така и за новооткритите офиси на компанията.

Новият офис ще посреща и с модерен, приветлив интериор. Клиентите на ДЗИ ще могат да се възползват от системата за бързо обслужване, както  и от новото работно време.  Освен с удължено работно време през седмицата, офисът ще работи и в събота.
Лентата беше тържествено прерязана от Главния изпълнителен директор на ДЗИ, Недялко Чандъров, който пожела успешен старт на екипа от града. По традиция, откриването беше съпътствано от ритуален водосвет за здраве и благоденствие.  Ангелина Голчева, Управител на Главна агенция Габрово посрещна официалните гости на събитието.

На откриването присъстваха зам. Кметовете на Габрово – г-н Кунев и г-н Савчев, зам. областният управител – г-н Недков, официални лица, клиенти и служители на ДЗИ.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки