Пощенска банка обявена за банка №1 от клиентите на финансови институции

26 Юли 2010 г.,zastrahovatel.com
Отличието бе присъдено в рамките на конкурса „Банка на годината”

Потребителите на банкови услуги в България избраха Пощенска банка за свой фаворит в рамките на конкурса „Банка на годината”, организиран от Асоциация Банка на годината. Наградата прие Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка по време на официална церемония.

Категорията „Банка на клиента” е единствената в надпреварата, която изцяло отразява мнението и нагласите на самите потребители. Тя се присъжда на базата на мащабно онлайн гласуване, даващо възможност на банкови клиенти от цялата страна да дадат своя вот за предпочитаната от тях финансова институция. Гласовете на банковите потребители поставиха Пощенска банка на първо място в надпреварата с ключовите играчи в банковия сектор. За победата основна роля са имали гъвкавостта на предлаганите услуги, многообразието от продукти, компетентното отношение на екипа на банката, широката клонова мрежа, както и утвърдените партньорски отношения между банката и нейните клиенти. Пощенска банка печели приза „Банка на клиента” за втори път.

„Наградата е признание за целия наш екип и най-вече за колегите, които ежедневно обслужват клиентите ни и са нашето лице. За всяка една банка отношенията с клиентите са от първостепенно значение – всички ние се стремим да оправдаем доверието, което те са ни гласували. Наградата е голяма радост, но и огромна отговорност. Ще продължим да продължим да се стараем грижата за клиента да личи във всичко, което правим”, коментира наградата Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска банка.

По-рано тази година Пощенска банка бе обявена за най-динамично развиваща се банка за 2009 г. в конкурса „Годишни банкови награди”, организиран от вестник „Пари”. Успоредно с това финансовата институция бе отличена в категория „Най-бързо развиваща се банка” за 2009 г. на осмото международно финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари”, където спечели и голямата награда „Финансов продукт на годината” за спестовния продукт „СпестИнвест”.

Пощенска банка, с правно име „Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е европейска банкова организация с 85,9 млрд. евро активи и над 23 000 служители, която предлага своите продукти и услуги в над 1 600 свои локации и чрез алтернативни дистрибуционни канали. В Европа групата присъства в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите международни банкови групи с присъствие в 40 страни.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки