Генерално представителство Дженерали Пловдив с нови офиси в Града под тепетата

10 Март 2010 г.,zastrahovatel.com

На 02 март 2010г. с изискан коктейл в хотел-ресторант „Империал" в Пловдив, Генералното представителство на Дженерали България в града, ръководено г-жа Донка Колева вдигна наздравица и заедно със своите екип и гости, дългогодишни клиенти, партньори и застрахователни посредници на компаниите от Групата, отпразнува откриването на своите нови представителни офиси на бул."Цариградско шосе" 6А и ул."Софроний Врачански" 22.

В навечерието на Националния празник на България откриването започна с освещаване на офисите и пожелания за здраве и успехи на работещите в тях. По традиционен български обичай гостите бяха посрещнати с питка и мед от гостоприемния екип на г-жа Колева.

„Благодаря за високото Ви доверие през годините и успешното ни сътрудничество. След 20 години в застраховането зная, че за се радваш на успехи и авторитет е необходимо да продължаваш ежедневно своето професионално развитие. Успехите в нашата работа са немислими без уважението, професионализма и приятелството, които постигнахме в годините между нас - екипа, клиентите и застрахователните агенти. Вашата признателност и уважение ни дават сили да продължим да работим все така усърдно за всички вас и за бъдещото развитие на компаниите на Дженерали в България. Благодаря Ви, че ви има!" - поздрави присъстващите г-жа Донка Колева.

„Постигнатото от Дженерали в Пловдив е резултат от професионализма, амбицията и авторитета на г-жа Колева и нейния екип. Доверието и приятелството, проверени през добри и трудни периоди поставят основите на настоящото и бъдешо развитие на партньорството с Дженерали" - обърна се към гостите г-н Борис Велинов - представител на Централно управление.

Дженерали Пловдив и лично г-жа Колева отличиха с призове своите: най-голям корпоративен клиент - „Пенон" ООД - водещо дружество в строителния бранш в града, представлявано от г-н Петков. Наградата за най-добър агент по кампания „Гражданска отговорност 2010" - уикенд за двама в Пампорово, получи г-жа Тодора Грозева.

За своята упорита и професионална дейност за утвърждаване авторитета на Генералното представителство бяха наградени и водещите специалисти в офиса в Пловдив - г-н Тодор Главинов и г-н Димитър Кузманов.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005