ДЗИ предлага нови застраховки “Живот”

05 Ноември 2009 г.,zastrahovatel.com

ЗАД „ДЗИ” стартира кампания по Спестовно животозастраховане с два нови продукта – детска застраховка „ДЗИ Старт+” и смесена застраховка живот „ДЗИ Актив+”. Новите продукти са със спестовен характер и със 100% гарантирана сигурност.

ДЗИ СТАРТ+ е детска застраховка, при която застрахованият е родител, баба или дядо и се сключва в полза на детето. Продуктът осигурява на ползващото лице (детето) средства за образование, собствен дом или средства за стартиране на собствен бизнес. ДЗИ СТИПЕНДИЯ е вариант на ДЗИ СТАРТ+, при който срокът на застраховката изтича, когато детето навърши 18 години. Така застрахователната сума е на разположение и се превръща в добра инвестиция, когато детето реши да кандидатства в университет. 

ДЗИ Актив+ е застраховка, специално разработена за нуждите на клиентите, които желаят гарантирано да увеличат спестяванията си, като същевременно могат да разчитат и на надеждна застрахователна защита. Продуктът е предназначен за всички онези, които искат да осигурят семейството и близките си, в случай на непредвидено събитие.

През периода на кампанията първите 2 000 клиенти на ЗАД „ДЗИ”, сключили застраховки ДЗИ АКТИВ+ и ДЗИ СТАРТ+, получават специален подарък – луксозна химикалка.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005