ПроКредит Банк предлага напълно безплатно услугата Интернет банкиране

22 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Всички клиенти на ПроКредит Банк - физически или юридически лица, могат да се възползват от услугата „ПроБ@нкинг" Интернет банкиране напълно безплатно. Регистрираните потребители не заплащат такси за инсталиране на програмата и ползването й. Клиентите на банката, които извършват транзакции през системата, ползват по-ниски от стандартните такси и комисиони.

ПроКредит Банк отчита нарастване с 1/3 на броя на регистрираните потребители на услугата само за първите три месеца на годината в сравнение със същия период на 2008 г.  В Интернет системата за разплащания на ПроКредит Банк всички клиенти могат да извършват плащания и получават информация за състоянието на сметките си по всяко време в денонощието. За валутните си преводи по Интернет клиентите на банката получават потвърждение безплатно.

На всички клиенти, които извършват он-лайн плащания, системата на ПроКредит в Интернет предоставя възможност за бързо копиране на най-често попълваните документи. Счетоводителите пък могат да се възползват от лесното прехвърляне на данни от различни счетоводни софтуери в „ПроБ@нкинг". Потребителите на услугата имат различни възможности в системата за напомняне на важни дати - за вноски по кредит или падеж на депозит.

Към края на 2008 г. 56% от всички плащания, извършени в системата на ПроКредит Банк, са били осъществени през „ПроБ@нкинг".Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005