UNiBА Partners избра „Мусала Иншурънс Брокер“ за свой единствен партньор в България

05.06.2018
UNiBА Partners избра „Мусала Иншурънс Брокер“ за свой единствен партньор в България
След сериозно проучване и анализ, световната организация на независимите застрахователи - UNiBA PARTNERS избра българския застрахователен брокер „Мусала“ за свой член и единствен представител за България. Организацията обединява над 60 независими, управлявани от собствениците си, застрахователни брокери.


„Свързва ни стремежът да предоставяме перфектно обслужване и винаги да поставяме нуждите на клиентите ни на първо място” – заяви г-жа Марийн Хюфмайер, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на UNiBA PARTNERS.


„Бяхме впечатлени от добрата репутация на Мусала пред основните застрахователи. Ключовите застрахователи описват Мусала като много добре управлявана, стабилна и много отговорна компания. Друг важен фактор е големият международен опит, който показва, че Мусала вече е започнал да работи с партньори от целия свят“- уточни г-жа Хюфмайер.


С членуването в тази престижна организация Мусала Иншурънс Брокер ще може да се възползва от допълнителни ресурси за решаване на проблемите на своите клиенти, добавяйки висок международен стандарт към всеки продукт, който предлага на българския пазар. Бързият достъп до ноу-хау на международните пазари ще спомогне за покриване на необичайни и трудни за управление рискове. Достъпът до международни пазари ще отвори нови възможности за застрахователния брокер. Компанията ще има възможност да покрива рискове в цял свят и да разчита на цялата световна мрежа от застрахователи, членове на UNiBA PARTNERS.


Применето ни за член на UNiBA и още повече, единствен представител от България, е чест за нас. Това ни кара да бъдем още по-отговорни към нашите партньори и клиенти и да предлагаме застрахователния продукт като дългосрочна грижа и надеждност” заяви собственикът на Мусала Иншурънс Брокер, г-н Николай Чернев.


 


 


 


 


 


 


 


 ФОТОРЕПОРТАЖ
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,