Дженерали Застраховане АД подкрепи Световната купа по сноуборд в Банско

30.01.2023
Дженерали Застраховане АД подкрепи Световната купа по сноуборд в Банско
На 21-ви и 22-ри януари 2023 г. се проведе Световната купа по сноуборд в град Банско. Като ключов партньор на Българската ски федерация, Дженерали Застраховане АД подкрепи знаковото състезание. Компанията отново се включи в едно от най-важните зимни спортни събития като генерален спонсор.


В рамките на два дни на пистата излязоха състезатели от световно ниво, сред които бе и българинът Радо Янков. Легендата на българския сноуборд се изправи срещу Щефан Баумайстер в малкия финал и завърши четвърти в крайното класиране. Победител стана италианецът Маурицио Бормолини, който във финала изпревари Арвид Аунер с огромна разлика от 10,04 сек. При жените състезанието в България спечели швейцарката Юли Цог,  която изпревари в последните метри преди финала Даниела Улбинг от Австрия.  Третото място на почетната стълбичка заслужи Патриция Кумер от Швейцария.


Група Generali има дългогодишна история в подкрепата на спорта в световен мащаб. В България компанията активно подпомага, както утвърдили се спортисти, така и подрастващи деца, които професионално се занимават със спорт.


Дженерали Застраховане АД е верен партньор и за всички любители на спорта, които не се занимават професионално с това. Специално за тях, по време на Световната купа по сноуборд в Банско, компанията организира редица спортни игри в разположената непосредствено до трибуните шатра. В тях се включиха много деца и възрастни, които с радост предизвикаха себе си и съумяха да се справят дори с най-трудните предизвикателства.  


За нас, като компания, е важно да говорим за значението на спорта в подобряването на качеството на живот на хората, както и за изграждането на щастливо и устойчиво общество, каза по време на събитието Гергана Иванова, директор Маркетинг, комуникации и управление на връзка с клиенти в Дженерали Застраховане АД.


 

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,