„Лев Инс” подарява за Коледа 20 % отстъпка от застраховка „Домашно имущество” и безплатна 24/7 помощ при аварии

29.11.2022
„Лев Инс” подарява за Коледа 20 % отстъпка от застраховка „Домашно имущество” и безплатна 24/7 помощ при аварии

 


Потребителите могат да добавят полица за  защита при сърфирането в интернет на цена от 10 лв.

ЗК „Лев Инс” стартира специална коледна промоция за своите клиенти, които могат да се възползват от преференциални условия при сключването на застраховка „Домашно имущество”. За предстоящите светли празници най-голямата застрахователна компания в България подарява 20% от стойността на полицата за защита на дома от пожар, природни бедствия, ВиК аварии, токов удар, кражба, вандализъм и други инциденти. В допълнение към отстъпката, клиентите на ЗК „Лев Инс” ще получат и безплатен авариен асистънс. На тяхно разположение денонощно ще бъдат специалисти, които да извършат спешни водопроводни, ключарски и стъкларски услуги. 

За да осигури още по-спокойни и сигурни коледни празници, ЗК „Лев Инс” АД предлага и промоционална цена за услугата „Безопасен интернет”, с която всеки може да защити дома си и от дигитални заплахи. Благодарение на нея, родителите могат да ограничат достъпа на най-малките членове на домакинството до сайтове с потенциално зловредно съдържание, а защитата на персоналните компютри се извършва своевременно. Специализираният интернет филтър блокира адреси, влезли в черен списък, зловредни реклами и скриптове за обмен на телеметрични данни.

Всеки клиент на ЗК „Лев Инс” АД може да избере най-подходящия застрахователен пакет, според своите нужди, а цените започват от 16 лв. Коледните намаления ще продължат до 31 януари 2023 г., за да подарят уют и спокойствие на семейството и през следващата година.

*За сключване на застраховка „Домашно имущество” ЗК „Лев Инс”АД не извършва оглед на жилището.

 

За повече информация, моля свържете се с ЗК „Лев Инс” АД на тел. 0800 10 200 или на e-mail: info@lev-ins.com

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки