ДЗИ представи иновативното си здравно мобилно приложение kaksi

25.11.2022
ДЗИ представи иновативното си здравно мобилно приложение kaksi


ДЗИ представи новото си здравно мобилно приложение kaksi, което мотивира потребителите да живеят по-пълноценно и по-здравословно, като им позволява да превръщат своята изразходвана енергия в специални подаръци, бонуси, отстъпки и награди от застрахователя и широка партньорска мрежа. Дигиталното решение kaksi се отличава с редица предимства, като засича и анализира дневната активност на потребителите – стъпки, изминато разстояние, пулс, сън и още жизненоважни показатели. Всеки, инсталирал kaksi, създава своето дигитално „Аз“, което се променя спрямо дейността му. Потребителите могат да започват и проследяват своите тренировки – kaksi отбелязва маршрута им, изминатото разстояние, денивелацията и времетраенето на физическата активност. Потребителите разчитат и на постоянен достъп до висококачествено и верифицирано съдържание в специалната секция „Новини“.

„В основата на устойчивото развитие на компаниите, част от KBC Груп, е създаването на решения, които да бъдат в полза не само на служителите и клиентите на KBC дружествата, но и на широката аудитория. Заради това създадохме kaksi – дигитално решение, което може да бъде използвано пълноценно от всички – без значение дали имат или не застрахователни решения на ДЗИ. Чрез kaksi можем да помогнем на българите да живеят по-здравословно и по-пълноценно, като им показваме как с малки, но постоянни стъпки могат да го постигнат.“, каза Коста Чолаков, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на ДЗИ по време на официалното представяне на приложението.

Мобилното приложение разполага и с няколко функционалности, с които потребителите да се чувстват сигурни за здравето си във всеки един момент. kaksi изпраща SOS сигнал с информация за локацията и здравното досие до спешните контакти на потребителя в случай на необходимост. Друга функционалност на kaksi дава бърз и лесен достъп до здравни дигитални услуги, сред които запазване на час за преглед и възможност за онлайн преглед при лекар. В kaksi потребителите могат да създадат и свое здравно досие – дигитален хъб, в който съхраняват на едно място информация за кръвната им група, алергиите, заболяванията и регулярния прием на лекарства, като всеки избира дали тази информация да е видима за неговите спешни контакти.

 

kaksi е напълно безплатно и е достъпно за потребителите на Android или iOS приложение.

 

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки