Zastrahovam.com - Застрахователен Брокер - Злати 365 ЕООД

Zastrahovam.com - Застрахователен Брокер - Злати 365 ЕООД

адрес: гр. София ул. Пловдивско поле № 11
телефон: 0700 200 77
e-mail: office@zastrahovam.com

уеб сайт: http://www.zastrahovam.com


Zastrahovam.com e една от водещите български марки в онлайн застраховането. Ние сме притежател на лиценз № 154-3Б/14.04.2009 г. за регистрация по чл. 160 ал. 1 от Кодекса за застраховането и е вписан в публичния регистър по чл. 30 ал. 1, т. 9 от Закона за Комисията за финансов надзор. Регистрирани сме и като администратор на лични данни № 272789. Предлагаме богат набор от застрахователни продукти на всички водещи застрахователни компании в България при най-добрите условия − бързо, лесно и достъпно чрез сайта ни www.zastrahovam.com.


След годините опит застрахователния в бранш, стотици казуси и хиляди клиенти, допринесли за професионалното ни усъвършенстване, благодарение на финансовата ни дисциплина и коректното отношение, ние успяхме да изградим силна професионална и персонална връзка със застрахователните компании в България.


Удобен калкулатор, специална промоционална карта и възможност за бързо получаване на оферта чрез сайта ни, поимейл или по телефона правят услугите ни предпочитани от хиляди клиенти в страната.


Следвайте бялата лястовица


В свят пълен с промени, изненади и предизвикателства ние ще останем до Вас, предлагайки добра новина, надежда сигурност. Нашата лястовица ще кацне на Вашето рамо и ще Ви донесе сигурност, увереност в бъдещето и възможност да отделите времето си на това, което наистина обичате.


Това са нашите фирмени ценности и нашият сайт е мястото онлайн, където можете да получите информация и да получите застраховката си бързо и сигурно, гарантирайки си реална застрахователна защита.


 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки