Нови условия по застраховка Здравна грижа в Аджибадем - София

13 Декември 2020 г.,zastrahovatel.com
От 14.12.2020г. влизат в сила нови условия по застраховка "Здравна грижа" за групата на Аджибадем Сити Клиник за гр. София.


 


 

Новите условия касаят диференциацията на консултативните прегледи при специалисти спрямо тяхната категоризация и се изразяват в следното:

 

- След подаване на заявка от клиент за записване на час за преглед, нашите медицински координатори, спрямо звеното на специалиста записват час за преглед при лекар по наш избор.

Консултативният преглед в този случай се поема изцяло от покритието на здравната застраховка на клиента.

 

- Ако клиента желае да си запише час за преглед при конкретен лекар, в зависимост от специализацията и направлението му, е възможно да има допълнително заплащане за прегледа извън здравният ви пакет.

В зависимост от предоставените услуги, доплащанията са в следните граници:

- при първичен преглед – между 15,00 и 32,00 лева;

- при вторичен преглед – между 6,00 и 15,00 лева;

- при преглед, комбиниран с ехографско изследване – между 16,00 и 36,00 лева;

- при преглед от хабилитирано лице – 48,00 лева.

 

Тези доплащания се определят от Вътрешните правила на лечебните заведения по отношение на категоризацията на лекарите, като моля да имате предвид, че над 90% от използваните прегледи попадат в категориите, където доплащане не е необходимо.

 

След записване на час за преглед за посочен от клиента специалист, нашите медицински координатори ще уведомяват предварително дали е необходимо допълнително заплащане за избраният специалист и на каква стойност е доплащането.

 

Цените за доплащане са преференциални и са съгласно договорените условия с лечебните заведения.

 

Екип на Булстрад Живот Виена Иншурънс ГрупИзпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки