Стартира коледната семейна кампания по животозастраховане на ДЗИ

06 Ноември 2017 г.,zastrahovatel.com
Наближават празници! И докато търсим какво да подарим на любимите си хора, винаги се замисляме за сигурността на нашите доходи, спестявания и здраве. Всъщност на-скъпото нещо в живота е нашето щастие и спокойствие, а ДЗИ вече 70 години се грижи за тяхната защита. Какъв по-добър подарък да си направим за празниците от застраховка „Живот“?


Целта на семейната кампания е осигуряването на комплексни застрахователни решения за всички нужди на семейството, чрез широката продуктова гама на дружеството.  Защитата на живота, доходите и здравето, както и гарантирането на средства за непредвидени житейски разходи, са в центъра на нашето предложение към вас – клиентите на ДЗИ Животозастраховане.


Независимо от това дали тайната на вашето спокойствие би била защита на дохода в случай на възникване на непредвидено събитие, спестявате за екскурзии, бъдещи покупки или бъдещето на децата, осигуряване на средства за покриване на възможни медицински разходи или второ лекарско мнение - единствено ДЗИ има правилното решение за Вас!


Периодът на кампанията е 01.11.2017 – 22.12.2017, а продуктите които влизат в нейния обхват са: ДЗИ Динамик, ДЗИ Премуим, ДЗИ Best Doctors и Добро здраве. Повече информация за условията на провеждане на кампанията може да получите във всеки офис на ДЗИ!
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003