NN Group и Global Sports Communication представят NN Running Team

18 Април 2017 г.,zastrahovatel.com


NN Group и Global Sports Communication стартираха уникално спортно партньорство. NN Running Team е първият професионален отбор по бягане в света.

NN Running Team събира на едно място най-добрите бегачи на дълги разстояния в света и най-добрите световни атлети. Елиуд Кипчоге - световен рекордьор и олимпийски шампион, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 г., Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са само някои от имената на шейсетте атлета, които участват в отбора, спонсориран от NN Group и Nike. NN Running Team дебютира за първи път като отбор на NN маратона в Ротердам на 09.04.2017 г.

Отборът по бягане на NN ще вземе участие в 150 състезания по целия свят, с цел да наложи по-професионален и по-иновативен поглед върху тази спортна дисциплина. „Работейки със спонсори като NN Group и Nike, ние можем да предложим на нашите спортисти възможно най-добрата подкрепа. Събирайки в един отбор най-добрите спортисти - млади африкански и европейски таланти, всички атлети могат да се докоснат до знанията и опита, които движат днешния свят", заяви Йос Ерменс, бивш атлет. Като директор на Global Sports Communications вече повече от 30 години, той е ангажиран с подкрепа за редица международни топ спортисти.

От 2015 г. NN Group е активен участник в различни бегачески събития, които насочват и помагат на хората да постигат личните си спортни цели. NN е горд спонсор на десетки спортни събития в Европа и Япония, включително на спортният маратон в Ротердам, маратона „Наха“ в Япония, и маратона Nationale-Nederlanden San Silvestre Vallencana в Мадрид.

Спонсорирайки отбора по бягане, NN Group допринася за по нататъшното развитие на тичането като спорт. „Ние вярваме, че участието на атлетите в отбора по бягане на NN може да мотивира и други“, сподели Ремко Барбие, ръководител на брандинга на NN Group. „Надяваме се, че знанията на отбора по отношение на тренировки, график, храна и дрехи, например, ще вдъхновят и бегачите-любители, което ще доведе до подобряване на техните лични резултати.“ каза още Барбие.


Повече информация за отбора по бягане на NN можете да откриете на www.nnrunningteam.com.


 
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,