Иновации, нови продукти и добри новини белязаха Националното съвещание на „Лев Инс“

17 Октомври 2016 г.,zastrahovatel.com

Верни на своята философия за изпреварващи действия в името на сигурността на своите клиенти, „Лев Инс“ отново има добри новини за тях. По време на Национално съвещание на компанията, което се състоя на 15 и 16 октомври в София, бяха презентирани три нови продукта, насочени изцяло към опазването на живота и здравето на клиента.


Първата приятна изненада дойде от ЗАД „Здравноосигурителен институт“ АД, който е част от семейството на „Лев Инс“. Изпълнителният директор на дружеството – г-жа Валентина Градинарска представи пред форума най-новият продукт – застраховка „Сигурност за здравето“. Той предоставя защита на цялото семейство, като предлага различен обем медицински услуги и гъвкави планове в зависимост от потребностите и желанията на клиента. Цената на застраховката започва от 10 лв. на месец.


По време на форума бе презентиран и обогатеният продукт „Активна грижа“, който вече освен наземен и въздушен транспортен асистънс, ще покрива и различни услуги от болнична помощ. По този начин клиентите ще получат пълно здравно обслужване – от транспорта с медицински хеликоптер или линейка, до настаняването и лечението в болнично заведение. И всичко това на напълно достъпна цена – 50 лева за година.


В помощ на лекарите, които напоследък често стават обект на нападение от страна на пациенти или техни близки, „Лев Инс“ пусна на пазара и още един иновативен продукт - „Злополука на лекари и медицински персонал при или по повод изпълнение на служебните им задължения“. Той бе презентиран от директора на Дирекция „Аквизиция Общо застраховане“ - г-н Делчо Арсов. От новия продукт могат да се възползват, както лекари, така и друг медицински персонал и парамедици. Те ще получат помощ в случай на насилие, причинени телесни повреди, както и съдействие при заведени граждански дела срещу причинителя на увреждането.


"Иновативният продукт се предлага, както самостоятелно, така и в пакет със задължителната застраховка „Професионална отговорност на лекари и медицински персонал“, коментира на съвещанието г-н Арсов.


Добри новини бяха съобщени от директора на Дирекция „Аквизиция Автомобилно застраховане“ - г-н Валентин Илиев, който подчерта, че „Лев Инс“ продължава да е сред лидерите в автомобилното застраховане. „При застраховка „Каско“ имаме девет конкурентни предимства пред останалите дружества, което ни отличава от клиентите ни и все повече хора ни се доверяват“, подчерта г-н Илиев.


На свой ред г-жа Людмила Векова, изпълнителен директор на „Пенсионноосигурителен институт“ АД, обяви, че дружеството е в челните позиции по доходност, като нарастват осигурените в него лица.


Г-жа Росица Ленкова от „Животозастрахователен институт“ АД обяви старт на кампания по „Спестовна застраховка „Живот – Независимост“ и „Рискова застраховка „Живот“. Тя сподели още, че процентът на олихвяване на средствата по спестовната застраховка, който предлага дружеството, е най-високият, предлаган на пазара - 3, 5 % годишно.


На 16 октомври 2016 година Националното съвещание на „Лев Инс“ продължи с дискусия и тренинги на тема търговски практики, мениджмънт и ръководене на екип.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки