Немски дог, изял панталон, е сред претендентите за застрахователна награда

07 Октомври 2016 г.,zastrahovatel.com


Пале на немски дог, което успяло да нагълта дънките на момиченце, е сред 11-те финалисти за наградата "Хамбоун", отличаваща домашни любимци, на които са били нанесени най-странните застрахователни щети, съобщава агенция ЮПИ.


Призът с паричен еквивалент от 10 хиляди долара отива при ветеринарната болница, третирала най-смахнатото застрахователно събитие. За странния навик на немския дог Майлс неговите стопани разбрали едва тогава, когато чифт дънки на дъщеричката им мистериозно изчезнал. Когато впоследствие палето получило стомашни болки, госпожа Касандра Орсър преосмислила случката. Майлс трябвало да легне под ножа, за да извадят от стомаха му остатъците от панталона.


Догът отново трябвало да бъде опериран, след като решил да се нагости с чифт гумирани работни ръкавици. Други претенденти за наградата са котаракът Тони Шарк, който вися с главата надолу със заклещена опашка в щорите на прозорец и кокер шпаньол, който се спомина след като се задуши, вкарвайки главата си в пакетче от чипс.


Източник: БТА
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки