Принц Хари е застрахован срещу крокодили

15 Юни 2015 г.,zastrahovatel.com

Застрахователно дружество в Австралия подари на британския престолонаследник полица „Крокодил“ – в случай че бъде изяден от някое от влечугите.
Най-желаният ерген на Великобритания сега гази червения прах в затънтен край в Австралия и е на лов на север, дори и в опасната крокодилска област. Но Австралия е застраховала принц Хари добре за това: 50 000 долара ще получи кралицата, в случай че в някогашната колония нейният внук бъде изяден от огромен крокодил.
Със сигурност може да се поспори дали 50 000 австралийски долара биха били достатъчни за главата на четвъртия по реда за наследяване на британския престол. Въпреки това австралийският застраховател TIO застрахова принц Хари за негова сигурност с една от своите застраховки „Крокодил“.
„Така принцът поне ще е добре застрахован по време на пребиваването си в далечния север“,  потвърди Luke Harris – говорителят на дружеството, пред местния ежедневник NT News и прилежно направи реклама на своята фирма: „Той може да спи спокойно, защото знае, че има в раницата си застраховка на TIO „Крокодил“.”
Застраховката „Крокодил“ наистина съществува.
Това, разбира се, не е много сериозно, но такъв продукт съществува: обикновено го купуват туристи в повечето случаи на шега, защото досега никога не се е налагало изплащането на застраховката, уверява застрахователят. Въпреки това за фирмата застраховката е въздействащ медиен продукт.
Друг такъв сертификат дружеството е издало още през 2011 г., когато Барак Обама гостува в Северна Австралия. Тогава Обама се шегува пред група американски морски пехотинци, че застрахователната полица е „успокоение за неговата съпруга“, и я нарича „най-необичайният подарък“, който някога е получавал. Освен това шеговито признава, че при провеждане на здравната реформа в Америка безпроблемно е забравил подобен продукт.
Принц Хари е за два месеца в Австралия и Нова Зеландия
Принц Хари, или „Принц Уелс”, както е наричан във военните среди, в момента прекарва последните два месеца от военната си служба в Австралия и Нова Зеландия. Един от неговите тренировъчни лагери беше в далечна Северна Австралия, където принцът участва в маневри заедно със специалните части Norforce. Norforce е австралийският полк, който брани северните брегове на страната и е съставен предимно от аборигени, които използват в своята работа отчасти и хилядолетните знания на своите предци.
Според австралийските медийни съобщения принцът също е бил запознат с методите за оцеляване в девствените гори. Като това най-вероятно е включвало и умения за избягване на опасните соленоводни крокодили…Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки