Алианц с приз "Автомобилен застраховател на годината"

19 Декември 2014 г.,zastrahovatel.com

 

ЗАД Алианц България спечели убедително приза "Автомобилен застраховател на годината" с най-голяма клиентска удовлетвореност на престижния конкурс "Автомобил на годината 2015". Отличието беше връчено на Пламен Ялъмов – председател на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг, на тържествена церемония на 11.12.2014 г. в хотел Балкан София. Организатор на конкурса е Прес Авто клуб, като победителите в отделните категории се определят с гласуване на журналисти. 

"В ежедневната ни работа преди всичко се стараем да надхвърляме очакванията на нашите клиенти и партньори, и затова отличието е важно признание за нас. Ние ще продължим да предоставяме възможно най-добрите продукти и услуги на клиентите си, като се вслушваме в това какво искат те и им го предоставяме по най-добрия възможен начин. Признанието ни дава увереност, че вървим в правилната посока", коментира г-н Ялъмов. 

Това е втората поредна награда, която дружеството получава през 2014 г. През март Алианц България бе удостоен с престижното отличие на QUDAL - златен щемпел за високо качество на предлаганите продукти и услуги. То се основава на проучване от швейцарската организация ICERTIAS, в което най-много хора са посочили Алианц като застрахователната компания, предлагаща най-високо качество на българския пазар. Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки