Зимна промоция по имуществени застраховки от Евроинс

28 Октомври 2014 г.,zastrahovatel.com

От края на месец октомври  „Застрахователно дружество  Евроинс”  АД стартира промоция по имуществени застраховки под надслов Температурите падат, отстъпките се покачват! За периода на зимните месеци Дружеството предлага  на своите клиенти много атрактивни цени за имуществените си застраховки с до 55 % отстъпка от действащите тарифи, които  ще са валидни до 31 януари 2015г.

Промоцията Температурите падат, отстъпките се покачват! на „Застрахователно дружество Евроинс” АД дава възможност на  всички настоящи и бъдещи клиенти на Дружеството да застраховат своето движимо и недвижимо имущество на достъпна и много атрактивна цена. Широкото покритие и изгодни застрахователни премии са идеална възможност за защита на имуществото от непредвидени събития като пожар, наводнение, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други непредвидени рискове и опасности.

 Клиентите на Дружеството имат възможност да изберат различни варианти на покрития и лимити на отговорност, в зависимост от своите потребности и изисквания. В промоцията участват следните застрахователни продукти:

     „Екстра дом”;
     „Домашно имущество“;
     „Имущества на физически лица”;
  „Имущества на юридически лица, еднолични търговци и организации“.

Със своите атрактивни предложения „Застрахователно дружество Евроинс” АД отново се грижи за спокойствието и сигурността на своите клиенти. Имуществените, както и всички останали видове  застраховки,  могат да бъдат сключени във всеки от 97-те офиса на Дружеството, както и при застрахователните агенти и брокери, които предлагат продуктите на „Застрахователно дружество Евроинс”. 

Промоцията важи за периода от 27 октомври до 31 януари 2015г.

*Промоцията не важи за застраховки на имущество на физически лица срещу първи риск.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li