Американците все по-често застраховат сватбите си

30 Септември 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Според IBISWorld сватбената индустрия в САЩ възлиза на 52.00 милиарда щатски долара. През 2014 г. средният сватбен бюджет достигна исторически връх: близо $ 30,000, и то без да бъдат включвани разходите за меден месец.

Сватбите стават все по-скъпи, изискват значителни разходи и клиентите предпочитат да застраховат събитието. Основният застрахователен пакет на стойност до $ 550 включва загуби, свързани с костюми, сватбени пръстени, подаръци, фотосесии и мястото на тържеството. Злополука с покритие до 1 милион долара струва сто осемдесет и пет щатски долара. През 2013 г. 36% от притежателите на сватбена застрахователна полица са прибегнали до възстановяване на загуби, твърди застрахователна компания Travelers.

Най-честите причини са, че фотографът или  лимузината не са се появили на церемонията. На първите места сред причините за „проблеми в рая“ е и административното затваряне на мястото на тържеството.

Около 20% от случаите са свързани с увреждане на имущество или части от декорацията, а 16% - със заболяване или нараняване на един от младоженците.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки