Ново пакетно предложение от Уника България

13 Юни 2014 г.,zastrahovatel.com

 Ново пакетно предложение от Уника България осигурява обезщетение за а обезщетение за откраднат автомобил в срок само до 15 дни откраднат автомобил в срок само до 15 дни

 

КАСКО МАКС от УНИКА въвежда нова концепция в автомобилното застраховане с редица преференции и обезщетения за всяка ситуация на пътя на пътя

 Ново, по-високо ниво на обслужване в сектора на автомобилните застраховки

 Максимална защита при широк диапазон от рискове

 По-близо до потребностите на клиентите

УНИКА България въвежда нов застрахователен продукт, с който собствениците на автомобили ще се чувстват още по-сигурни на пътя. КАСКО МАКС от УНИКА следва изцяло нова концепция и в допълнение на застрахователното покритие предлага, безплатно за клиента, пакет с множество атрактивни услуги и преференции. Новото пакетно предложение на ЗК „УНИКА“ АД покрива редица рискове и събития, с които да бъде в помощ на шофьорите във всяка една ситуация. Сред тях са авария или различни инциденти по време на пътуване, щети на паркинг, щети от пожар и експлозия или в резултат на природни бедствия и много други.

В пакета на КАСКО МАКС са включени предимства като: изплащане на обезщетение в случай на кражба в срок само до 15 дни от представяне на служебна бележка от РПУ на МВР и заместващ автомобил от същия клас през този период, предоставяне на туба гориво в случай на нужда, паркинг и хотел за водача и пътниците при застрахователно събитие и други.

 С новия ни продукт КАСКО МАКС се стремим да изведем автомобилното застраховане на едно ново, по-високо ниво и да бъдем близо до клиентите във всяка една ситуация. Щастлив съм, че можем да предложим максимална защита при широк диапазон от рискове и да сведем до минимум притесненията на нашите клиенти“ – споделя Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Така например дори да се случи най-неочакваното на пътя, като това да свърши бензина на път за важна среща или автомобилът да се повреди в резултат на грешно заредено гориво, КАСКО МАКС осигурява необходимото съдействие на място или репатриране на територията на цялата страна.

Новият продукт КАСКО МАКС може да бъде заявен в офисите на УНИКА и чрез застрахователните посредници на Компанията в цялата страна. Повече информация за пълния набор от услуги и условията по застраховката може да бъде получена на тел. 0700 111 50 и на www.uniqa.bg.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки